Nou Restaurant a Sant Feliu

aire1.jpg

L’amo el cuiner, com ha de ser. Es una barreja de tres ambients extranya, un lloc per sopar, una terrassa per pendre la fresca i xarrar i un raconet amb ambientació musical. Es manté l’equip que a la textura (ara ha estat traspassada) on es van anar fent una bona clientela que al nostre poble costa….S’ha canviat la estratègia del negoci anterior on ens brindaven els típics entrants, 1er, 2on i postres per una proposta vanguardista on una série de tapes substituixen el 1er plat tot mantenint el estil cuidat habitual (broquetes de pollastre, alls tendres i botifarra negra, fondue de formatge amb un estil molt innovador, exemples), seguidament podem gaudir de uns segons amb més cos. Per finalitzar l’apat postres també bastant originals. M’agrada molt l’oferta vins on ha millorat molt l’oferta:Caves: Agustí Torelló i Mata Reserva, BerthA (per mi excepcional)Vins Blancs: Finca la Colina “Souvignon blanc” o “Verdejo” són productes genials tant per acompanyar com per aperitiuVins Negres: Ancara no n’he tingut l’oportunitat de veure com està el tema. També hi ha un menú degustació que potser el nostre amic Angel Menargues ens pot donar referencies ja que s’estava ficant fins al….. el día que vaig anar. Espero que si aneu us agradi. Ho sento Mario per trigar tant en escriure això. Poso la categoria Sopars i sortides que crec és el més adient.

Advertisements