Nova llei

censored.gifManipulats, ves, però acollonits permanents, no!.

Ja ho veieu, ara l’hi ha tocat el rebre a la velocitat, be a qui l’hi ha tocat es a nosaltres un cop mes. Això d’aquesta manera no pot funcionar. No hi entenc gens respecte a nivells de contaminació per tant m’estalviaré fer conjectures al respecte de la nova restricció que es pretén posar en marxa, el que si em porta aquesta norma es a plantejar-me el perquè de tot plegat. Governar a cop de prohibicions, restriccions i amenaces sembla que es la única manera que troben els politics de tirar aquest país endavant. Malauradament ni es nou, ni en tenim l’exclusiva.

POR, POR, POR… CULPABILITAT,CULPABILITAT,CULPABILITAT… Un binomi terrible que atenta directament al nivell d’autoestima de les persones “normals” que acabaran amb depressió i d’altres alteracions neurològiques, però que no agafaran càncers ni moriran d’accident i tot gracies als guardians de la nostra integritat (física es clar) a cop de decret i prohibicions varies.

Una societat amb por es una societat malalta i per tant vulnerable, ells ho saben…, però amb por ens aturen, ens coarten la nostra llibertat, ens fem mes vulnerables i ens condicionen millor. M’atreveixo a dir que em d’anar amb cura perquè no sempre es tan evident, vull dir que molts d’aquests missatges fan mal a nivell inconscient i aquest es el problema mes greu.

Qui ha triat el model econòmic basat en la concentració de persones en grans urbs, qui ha triat l’explotació intensiva dels recursos naturals, qui ha triat tantes i tantes coses que ara ens volen col·locar com problemes nostres, no estan moralment autoritzats a fotre’ns la por al cos. Jo els proposaria invertir en educació, cultura, valors, amb integració, respecte o salut, crec sincerament que ens estalviaríem diners, disgustos i prohibicions.

El respecte per la llibertat es la base per la convivència i la salut de les persones, així que per mi podeu beure, fumar, tatata, i anar a la velocitat que os plagui doncs tinc la convicció de que la majoria de la societat te l’educació i valors suficients per que no ens calguin àngels de la guarda tant immorals.

 

Anuncis