Continuem amb predicadors

Reproduiexo un article aparegut a ‘20minutos.es‘ que no té desperdici. Em recorda als capellans que de crio ens deien en xerrades que Europa era com ‘Sodoma i Gomorra’, que teniem sort de viure en un país com el nostre. Si es tracta d’una estrategia per evitar l’inmigració ja que es quedarien sense parròquia, encara. Però ‘va a ser que no’. Deplorable manipulació d’aquesta pobre gent que ‘atontada’ per predicadors poca-vergonya no s’alcen contra els seus corruptes governs. La religió és ‘lo que tiene’. Veieu també l’article del nostre col.laborador Tomàs: Lluita racional contra els dogmes de fe.

Buenafuente, el satànic

A. COBOS. 26.07.2007 – 14:42h

* Segons afirma un predicador sud-americà.
* “En el programa es consumeixen drogues en directe, i el seu presentador es riu que una nena retardada es toqui”.
* També diu que els compatriotes que vénen a Espanya “es troben amb la droga, el crim i la prostitució”.

Sembla que la febre pels vídeos de telepredicadors no té final. Si fa uns dies ens sorprenia el nen predicador que afirmava categòricament “que no venim del mono” en una acalorada intervenció davant d’un públic entregat, ara ens trobem amb un altre que diu que a “Europa tots som satànics” i que “en el programa de Buenafuente consumeixen drogues en directe“.

Gràcies a Nuria López, hem descobert aquest personatge, que durant el seu vehement discurs, va parlar que els sud-americans que vénen a Espanya, definida per ell com “mare pàtria”, es trobaven amb les drogues, el crim i la prostitució. I que a Suècia, “els grups musicals són satànics, ja que beuen sang d’animals sacrificats a l’escenari”.

file_58.jpgDesprés li va tocar el torn al programa de Buenafuente, un “paio” que segons aquest predicador es riu quan una nena retardada s’acaricia en directe, amb referència a la paròdia de “la niña de Shrek“, i afegeix, per donar més credibilitat, que ningú del públic no es reia.

També va criticar que un ancià es disfressés de dona o gos, i que sense cap pudor es consumissin drogues al plató. “Volen involucrar els nens en els vicis, afortunadament aquest programa va deixar d’existir. Donem gràcies a Déu”, va finalitzar.

Anuncis