Thomas Quasthoff in Jazz

images41.jpg

La alemanya Deutsche Grammophon, va néixer fa més de un segle, reconeguda per el seu alt nivell de les seves gravacions de música clàssica. Ara ha diversificat la seva oferta amb discs que se surten del seu perfil habitual, i na de aquestes novetats el baríton – baix THOMAS QUASTHOFF que junt al trompetista Till Brönner se acosten al mon dels “crooners” amb un disc que revisa “standard” de Gershwin, Ellington…….

Thomas Quasthoff ha superat limitacions físiques per desenvolupar una imponent carrera al mon de la lírica, per això sorprèn agradablement la gravació de un disc de jazz.

images.jpgL’astre líric s’envolta de importants nom dintre del jazz germànic, Chuk Loeb, Peter Erskine, i la Deutsches Symphonie-Orchester Berlin. El resultat es que la veu afegeix notable ressonància dramàtica que sé acosta al estremiment, com amb la despullada “in my solitude” de Ellington , pel demés la tècnica no pot esborrar el toc de swing en alguna cançó.

Un acostament al jazz no en damasià arriscat , i es pot trobar alguna versió que afegir a un repertori jazzistic de referència. Abstenir-se puristes del Jazz i de la música clàssica.

 

 

Anuncis