Web2.0 recomanada: Songza.com

Web 2.0 recomanat: Songza.com

songza.jpg

Comencem una nova secció de recomanació de webs 2.0, és a dir webs que s’emmarquen dintre d’aquesta tendència de xarxes socials, col·laboració,… i que ofereixen serveis pels blocaires.

La d’avui és Songza.com, un lloc sorprenent on pots buscar música (té les seves limitacions es clar) però que és molt fàcil compartir-la enviant un link (pel Bloc) o un troç de codi (pel Foro) per reproduir el mp3 des de qualsevol pàgina fins i tot et permet veure el vídeo youtube assignat a la cançó. A diferència d’altres pàgines ni es pot baixar ni pujar mp3, simplement és un gran magatzem musical.

El seu funcionament i finançament (no hi ha publicitat) és un enigma, però gairebé n’estic segur que funciona extraient els mp3 dels vídeos youtube que hi ha publicats. Si és així és força enginyós, potser per això darrera de cada mp3 hi podeu veure el youtube assignat.

A continuació un exemple del que obteniu si cliqueu ‘share’ a una cançó de la pàgina:
http://songza.com/listen?z=qn8tixOYiZ0

Nota: Els punts dèbils d’aquesta pàgina han quedat resolts (a excepció del so que és el que hi ha al vídeo youtube i normalment no és de qualitat). Només cal que cliqueu la cançó i aneu a veure el vídeo youtube, copieu l’adreça de la pàgina youtube i l’enganxeu a l’entrada que veureu a la pàgina http://converttube.com/:

convert.jpg

Dieu que voleu convertir-ho en mp3 (podeu com veieu baixar-vos també el vídeo) i ja teniu el mp3 !!! És fantàstic. Mireu aquest tutorial (sense so)