Web/Bloc recomanat: Minube.com

Bloc: minube.com

Un dels projectes d’emprenedors que es va presentar fa uns dies a l’event EBE07 va ser el de minube.com. Aquest projecte es presentà com exemple de ‘xarxa social de viatges’.

inube-1.jpg

Raúl Jimenez, soci fundador de Minube va ser qui va presentar el projecte. La seva creació va estar marcada des de l’inici per una gran dedicació i motivació. Minube és una forma dinàmica i divertida d’organitzar, allotjar i compartir viatges. El web busca vols i hotels en més de 30 llocs especialitzats, explora el món, descobreix plans de viatge i sobretot, l’usuari comparteix les seves experiències. No només volen ser una pàgina de recerca de viatges, també busquen posicionar-se com una de les xarxes socials de viatges més usades d’Espanya. Com qualsevol xarxa social, els usuaris poden pujar els seus vídeos, fotos, comentaris, afegir contactes… amb la diferència de què es tots aquests continguts estan allotjats directament a i no depenen de llocs com Flickr, Youtube, etc.

Les possibilitats son extraordinàries, si bé es nota que està començant i encara no hi ha tot el material que busques, especialment de llocs no massa comuns. Interessant l’apartat de ‘buzz’ on pots veure ofertes de viatges independentment de la data:

buzz.jpg

I un apartat de ‘comunitat’ i bloc especialment dedicat als usuaris on pots fer plans de viatge i veure les diferents recomanacions.

inubebloc.jpg

Un nou salt al que es coneix com ‘xarxa social’.

Anuncis