[REC] la pel.lícula

rec2.jpgAnar a veure [REC] és tot un repte. I fer-ho amb tres dones encara més.

Les tres dones en qüestió, que responen per les inicials MA, S i N, van decidir que volien passar por i mentre els marits de dues d’elles patien (d’una altra manera) amb el Espanyol-Barça, elles, totes dignes, tenien la molt sana intenció de passar una estona de lleure anant al cinema.
Valiums en mà i farcits de crispetes i coca-coles varem entrar al cinema i buscar la nostra fila.
Juntament amb la ‘quadratura del cercle’, el nostre devia ser el segon problema matemàtic irresoluble: Elles eren ‘tres’, jo ‘un’ i amb només ‘dos’ braços. Totes volien seure al meu costat. Problema.
Al final vaig disposar a la més valenta a la punta i lògicament ja amb les dues que quedaven me les vaig seure als costats amb oferiment de braç inclòs, simplement vaig indicar que sisplau el braç dret el necessitava el dia següent per anar a jugar a bàsquet.

La pel·lícula és una atracció com el ‘Pasaje del Terror’ del Tibidabo, entres sabent que patiràs. Cinematogràficament és una experiència diferent, el tractament de documental ‘real’ és innovador i el control que els directors tenen sobre el ‘tempo’ també, et preparen, et posen a mil, et relaxen i et fan riure per rematar-te fent-ho a sobre. Excel·lent per tant, exposició de tècnica del terror.

Què si fa por, que si no en fa.. Doncs com tot, suposo que la primera projecció a jeniffer.jpgSitges va ser per anar a urgències amb taquicàrdia, la d’ahir, sabent més o menys què passava dintre d’aquella casa, amb gent cridant i parlant, les meves dones que no van parar (especialment la MA que com no veia la pel·lícula per impediment físic de la bufanda sobre la cara no va parar..) potser va perdre una mica, però creieu-me que té tots els ingredients d’un terror psicològic i físic que pot tenir una pel·lícula de terror: casa vella, frikis vivint, zombis que els mates i reviuen i nens. Els nens fan por i la Jeniffer és total.
Potser tanta càmera mòbil acaba marejant-te una mica i crec que juga en contra de la pròpia tensió que pretén crear, al final hagués agraït que s’hagués estat quieta una estona, a més n’estic segur que aquells posseïts haguessin fet més por amb una gravació convencional.

Els darrers 20 min son genials, la majoria son escenes llargues sense parar, amb aquella càmera boja i aquell àtic de l’eixample que no hi hagués pujat ni boig.

Excel·lent també projecció de Barcelona, l’eixample, els bombers i logo permanent de ‘Ajuntament de Barcelona’ a l’esquena dels bombers, la llàstima és que al final ja no es podia llegir…

Una experiència interessant i recomanable totalment. I si les condicions son com les meves encara més. WEB OFICIAL de [REC]

[splashcast CLCB1842EQ]

Anuncis