Blocs: ‘escolar.net’

Bloc: Escolar.net

Ignacio Escolar (Burgos, 20 de desembre de 1975) és un periodista, blocaire i músic que actualment dirigeix el diari ‘Público. És fill del també periodista Arsenio Escolar, que actualment dirigeix el diari gratuït ‘20 minutos‘.
Com a periodista, Escolar ha treballat com a coordinador de informativostelecinco.com, com tertulià en el programa ‘Hoy por hoy’ de la Cadena SER i com a director adjunt de ‘La voz de Almeria’, Cadena SER Almeria i Localia Almería. També ha treballat com a consultor de premsa a Mèxic i l’Equador i és el primer guanyador del Premi de Periodisme Digital José Manuel Porquet amb l’article “Si us plau, pirategin les meves cançons”.
Com a blocaire va començar la seva etapa el 2001 editant spanishpop.net, pàgina dedicada al pop independent que es va mantenir activa fins a 2006. El 2003 va iniciar Escolar.net una bitàcola dedicada a l’actualitat política que s’ha convertit en un dels blogs en espanyol amb major nombre de visites. També des de 2003 col·labora habitualment en el blog cultural elastico.net.
En la seva faceta com a músic destaca la seva participació en el grup d’indie pop Meteosat. També ha format part del projecte de música electrònica Decodek, les cançons del qual estan disponibles sota llicència lliure.

Bloc: http://escolar.net/

escolarnet.jpg

techno.jpgAquest bloc és un referent a la blogosfera hispana, amb classificació technorati per sota del 1000. És a dir està dintre dels 1000 blocs a nivell mundial més influents. i el no. 4 de blocs de l’estat espanyol segons Alianzo. Veieu les referències continues que d’altres blocs es fan a escolar.net: http://technorati.com/blogs/www.escolar.net?reactions, que és la forma de calcular la importància d’un bloc (per la referència que d’altres fan) .No cal dir que com a director de ‘Público’ l’orientació d’aquest bloc no és precisament conservadora.

Bons articles d’opinió sobre l’actualitat política. Si n’esteu o no d’acord amb el que escriu ja és cosa vostra.

 


Anuncis