Bloc recomanat: Fogonazos

Avui us recomanem un dels blocs de divulgació científica i curiositats varies més interessants que podem trobar en llengua castellana. Es tracta de ‘Fogonazos‘ :

Bloc: http://fogonazos.blogspot.com/

fogonazos.jpg

L’autor és Antonio Martínez i us deixo amb la seva pròpia descripció:

fogonazos2.jpgAntonio Martínez Ron (Madrid, 1976), periodista y escritor. Durante los últimos diez años ha trabajado como redactor y guionista en diferentes cadenas de radio y televisión. Es autor del blog Fogonazos, ganador del premio 20 Minutos al mejor blog de Ciencia y Medioambiente, y colabora con ‘Libro de Notas’ con su “Guía para Perplejos”. Desde agosto de 2007 trabaja como editor del diario ADN.es.

Si us agraden els articles de ciència aquest és el vostre bloc. El treball de preparar cada article és descomunal i la documentació que utilitza és amplia i de molt bona qualitat.fogonazos3.jpg

Les seccions que hi podeu trobar son: Asombros, Abandonos, Astromanías, Ingeniería extrema, Ciencia, Animaladas, Casos clínicos, I love New York i Artículos. Els webs i enllaços recomanats son també molt interessants.

Hi ha articles francament sorprenents, com per exemple Geografías del olvido, Hiroshima pictures, AquaDom o Baile de Sombras, per citar-ne algun. Si us agraden les bestioles teniu tot un apartat ‘Sobre Animales’.

Espero que hi trobeu coses interessants.