Música no recomanada

sin-titulo-1.jpgFa ja unes setmanes que no participo al ‘Disc de la setmana’, la raó no és una altra que la de, al més pur estil dels polítics candidats a les primàries del Estats Units, retirar-se per deixar un mà a mà als nostres estimats col·laboradors JC i ximo… Tot i això no descarto tornar…

Però sí el que faré avui és recomanar els ‘no recomanats’. Avui via menéame descobria el web d’un pirat que, entre altres bajanades, publica una llista de grups gays:

god-hates-fags-love-gods-way.jpg

No se’n ha deixat cap… a més diu que li arriben tantes propostes que no dona a l’abast… Bjork, Cole Porter, The Doors, Queen, Metallica, The Rolling Stones, David Bowie, Depeche Mode, Madonna, Elton John, Eminmen i fins i tot Frank Sinatra…

One of the most dangerous ways homosexuality invades family life is through popular music. Parents should keep careful watch over their children’s listening habits, especially in this Internet Age of MP3 piracy. Una de les formes més perilloses de que l’homosexualitat envaeixi la nostra família és mitjançant la música pop. Els pares heu de vigilar i estar atents dels hàbits dels vostres fills, especialment en aquesta era internet de pirateig de mp3.… Tot un figura….

god-hates-fags-love-gods-way-1.jpg

Hi té altres curiositats, per exemple la que podeu veure a la columna de l’esquerra de la seva pàgina, especialment perquè cita a Oscar Wilde… però com a homosexual reformat !!!

La pàgina inclou varies seccions, però la de nota definitivament és la de C.H.O.P.S. (Changing Homosexuals into Ordinary People = Transformar els homosexuals en gent normal), curs impartit per un tal Donnie Davies de la Joventut Cristiana.

No descarto veure aviat una secció semblat a la pàgina web de la Conferència Episcopal…

Quins cantants o grups espanyols creieu que hi inclourien?