Recomanacions discogràfiques

[splashcast IYEG4090PJ]

Hola toies, avui no us vull recomanar especialment un disc, però si una col·lecció de discs dedicats a la bandes sonores dels grans compositors.

La col·lecció s’anomena Film Music Classics i l’edita la interessantíssima i econòmica NAXOS.

Jo en tinc varis dedicats a Franz Waxman (Rebecca, Objective Burma!), Max Steiner (The Adventure of Mark Twain), Alfred Newman (The Hunchback of Notre Dame, Beau Geste, All About Eve), E.W. Korngold (The Sea Hawk, Deception), però ni ha d’altres, us adjunto el link amb el catàleg actual.

Sempre ens trobem amb bones orquestres i directors, que no acostumen a ser les primeres del circuït, però que ens ofereixen amb bones tomes sonores, la banda sonora integra de pel·lícules però sobretot de compositors cabdals en la història de la música cinematogràfica i que en molts casos, fugint de la persecució nazi, ens varen instal·lar a Hollywood per sobreviure, comptant per aquest motiu amb veritables obres simfòniques al servei del cinema.

 

Discs econòmics i d’alt interès musical que un cap de setmana 100% cinematogràfic com aquest, em penso que no podia deixar passar l’oportunitat de recomanar.

 

Us deixo dos fragments per anar fen boca. És tracta del impressionant inici de la banda sonora de Rebecca (Franz Waxman), quan sentim la veu en off que diu allò de “anit vaig somniar que tornava a Manderley” i una suite de All About Eve (Alfred Newman)

 

Que ho passeu de cine…

Anuncis