Illusion of Safety i en Xavi

wn1.jpgJa us dèiem a ‘Qui som’ que en aquest cony de bloc alguns parlem de les nostres passions (o si voleu els més conservadors en podeu dir aficions o hobbies) i avui li toca a la passió d’un bon company del bàsquet, diguem-ne una mica ‘especial’ jugant sí, però excel·lent persona. És en Xavi.

En Xavi comparteix amb nosaltres la seva passió per la música experimental més enllà de simplement escoltar-la, sinó a més prenent part activa en la promoció de grups i concerts arreu de l’Estat.

Potser no acaba d’estar en línia amb les músiques recomanades en aquest concorregut bloc però sempre ens ha agradat estar oberts a tot i a tots/es i potser ves per on acabi tenint un espai fixe. No, no us doneu de baixa del bloc encara, espereu…

Aquesta és la seva proposta pel proper concert:

El projecte de música electrònica concreta, de fonaments experimentals i industrials, ILLUSION OF SAFETY creat per Daniel Burke (USA) allà l’any 1983, compleix 25 anys, i arriba al nostre país per tenir lloc una actuació irrepetible a la sala HELIOGÀBAL. Podeu anar escoltant la música en una altrofsaf.jpga finestra clicant:

http://www.myspace.com/illusionsofsafety

Després d’haver patit diferents canvis d’integrants (fins a 10 membres) i haver gravat a segells de tót al món com Die Stadt, Silent, OddSize, Staalplaat, Soleilmoon, Manifold, Tesco, Ossosnossos, Complacency, No Fun Records, l’obra de ILLUSION OF SAFETY és extensa, i abarca tots els estils passant per l’ambient, electroacústica, post-industrial, la improvització i el soroll.

Com bé defineix el seu propi autor, Daniel Burke: “el meu treball representa el meu interès en la dualitat, les contradiccions, i ironies del món on vivim, la condició humana i el meu estat mental”, és a dir, un missatge ple de contrastos i dualitats.

El concert, emmarcat dintre de la seva gira europea, servirà també per presentar el seu darrer treball “sedation & quell”, de la mà del seu cervell i creador, Daniel Burke.

Abans actuaran els catalans STRUCALL DRAVULIFIC, un projecte nou experimental bastant pròxim a ILLUSION OF SAFETY, amb peces basades en la improvisació. Elaboradors de peces dures, fosques, denses, en deconstrucció, amb aires de ‘noise’ de la vella escola com grups pioners com SPK, HUNTING LODGE o els mateixos THROBBING GRISTLE. Com ells mateixos s’autodefineixen; un grup pensat per fer directes.

Tot i més ho podreu trobar al seu espai: http://www.myspace.com/whitenoiseorg (que per cert quan vulguis t’hi poso un mica d’ordre…)

Gràcies Xavi !

ios20308-neooffice-writer.jpg