De llibres i secrets

elsecret2.jpgJa sabeu que la secció de ‘Lletres’ del nostre bloc la tenim únicament per aparentar que el nostre és un espai que potencia la cultura i així no perdre la subvenció que la nostra administració municipal ofereix als seus ciutadans per animar l’espai blocaire local, però de fet tot plegat ens interessa ben poc.

Com que venen eleccions i no sabem si de la capital vindran nous aires que facin trontollar el pacte municipal he pensat ‘Deixa’m escriure alguna cosa de lletres, no sigui cas…’. Però com que sembla que no ens interessa massa la lectura he cregut que el millor seria publicar la llista de llibres més venuts i així com qui no vol la cosa potser a la propera visita al Fnac, encara que sigui per què en reconeixem el títol, en caigui algun…

lletres1.jpgAvui a l’avió llegia un dels diaris que més m’agraden, fotos en color i titulars ben grans per posar fàcil la lectura, la lletra petita ni tocar-la, ‘El Periódico’. En aquesta icona del periodisme de casa nostra es publica cada setmana la llista de llibres més venuts… i ací és on m’he començat a preguntar.. ‘Però què passaaaa..???’.

He pensat que havia de ser absolutament normal la necessitat que té l’electorat duran-i-lleidatà de recuperar les memòries de’n Jordi Pujol, suposo que per reafirmar la fe en el projecte catalanista o potser per aprendre a com ens han de respectar, però la quantitat de llibres d’autoajuda, fins i tot per gossos, m’ha acabat de crepar els pocs pèls….

Treiem de nou de l’armari ‘El Secret‘, un excel.lent llibre que creia que després d’uns anys al mercat ja el teníem superat. Que justament aquesta setmana sigui un dels llibres més venuts suposo té relació directa amb la por que en Rajoy i la nena ens han posat al cos i que es tradueix en la pèrdua de la fe en poder acabar de pagar l’hipoteca. Com diria l’autora del llibre, Rhonda Byme, si et creus i lluites per acabar de pagar l’hipoteca, segur que ho aconsegueixes. El secret està en tu mateix…

Respostes a preguntes essencials de la vida, Reivindicació dels millors valors de la dreta, Mètodes per aprimar-se, Expressar-se correctament en català, Reflexions sobre el fet de ser dona, Remeis naturals, Entendre el caràcter dels gossos (aquest cau segur el cap de setmana), La saviesa mil.lenària….. Però això què és?

Bé, us deixo amb la llista.

Anuncis