Cinema Serenade (Itzhak Perlman)

Aquesta setmana de festes varies no tindrem la recomanació setmanal del nostre prescriptor oficial i, aquest que us escriu, massa enrenou com per anar al cinema, almenys al cinema per adults perquè ja em veig fent-vos el comentari de Horton.

Fent gala de la responsabilitat que em caracteritza no us podia deixar sense disc de la setmana i a la vegada sense comentari de pel.lícula, així que he pensat que un ‘dos-en-un’ seria el més adient en aquest cas.

El disc que us recomano aquesta setmana és veritablement una joia a considerar a les vostres discoteques…

cliqueu per escoltar el tema i continuar llegint:

[splashcast VJVL8289KO]

Artista Itzhak Perlman i la Pittsburg Symphony Orchestra (John Williams)
Àlbum Cinema Serenade
Cançó que escoltes The Color Purple: Main Title (Instrumental)

Cinema Serenade neix al 1992 a partir de la col·laboració del compositor John Williams i un dels millors violinistes de tota la història, Itzhak Perlman, arrel de la pel·lícula ‘La Llista de Schindler’. El disc conté una col·lecció increïble de temes arranjats per Williams especialment per violí, acompanyats per la fantàstica Simfònica de Pittsburg.

50 anys d’història del cinema que naturalment conté el tema central de la Llista de Schindler i d’altres que anireu descobrint d’Elmer Bernstein, Michel Legrand, John Barry, Andrea Morricone, Luis Bonfa, Andre Previn i, per descomptat, Williams.

Si us agradat podeu continuar amb ‘Cinema Serenade II’, on trobem al Perlman i en Williams disposats en aquest cas a transportar-nos amb ‘Allò que el vent s’endugué’, ‘Cumbres Borrascosas’ o ‘Laura’. En aquest disc trobem als amics Max Steiner, Korngold o Walton.

Us deixo un vídeo de la pel·lícula ‘La Llista de Schindler’ amb el tema central de Williams:

Pagant Sant Pere canta a: http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewAlbum?id=168410166&s=143454

Què acabeu de passar bons dies i ens veiem al proper pont.

Anuncis