Rarindra Prakarsa

Fa temps que tinc ganes de compartir amb vosaltres les magnífiques fotografies de Rarindra Prakarsa i ha estat el nostre bon amic Raül, que ens té una mica abandonats però de ben segur que ens segueix les evolucions del nostre bloc fil per randa, qui m’ha decidit definitivament a fer-ne un recull i a fer-vos cinc cèntims de l’obra d’aquest fotògraf.

No sé si en ven masses però el cert i que podem trobar desenes, centenars d’entrades a blocs i pàgines web de la seva obra. Aquest fotògraf indonesi és un mestre del retoc fotogràfic, criticat pels puristes però que ha aconseguit la seva pròpia parròquia de seguidors. Amb Photoshop o sense, en Rarindra aconsegueix una sobre-saturació de colors i unes escenes, a vegades tan artificials com espectaculars, plenes de llum i ombres que evoquen certa tranquil·litat d’esperit, tot plegat un treball interessant que ja ens agradaria poder-ne fer de semblants als que seguim el taller de fotografia.

Les constants a les seves fotografies son bàsicament les atmosferes creades a base, com dèiem, d’un tractament molt especial de la llum i les ombres dures així com la saturació extrema dels colors emprats.

Us he simplificat la visita al seu portfoli amb un petit muntatge d’un recull de las seva obra amb música de Buehler/Moskow amb el seu tema ‘Indonesia’ de l’àlbum ‘Sojourn’, tema que no va massa enlloc però que és lo més proper a Indonèsia que he trobat:

[splashcast CIWG1734OP]

Si la pluja del llarg cap de setmana no us permet anar a Collserola, jugar a bàsquet o portar a la nena al parc, aleshores podeu perdre una mica més de temps entrant a la seva galeria:

The kids (slideshow)

The Kids II (slideshow)

The Kids III (slideshow)

The Kids IV (slideshow)

Care (slideshow)

The Workers (slideshow)

The Workers II (slideshow)

Other Life (slideshow)

The Face (slideshow)

Other World (slideshow)

The View (slideshow)

The View II (slideshow)

Espero passeu una bona estona en aquest meravellós cap de setmana.

Anuncis