Sortim ! Del 2 al 8 de Juny

Avui, potser aprofitant l’avenç de les depressions en caps de setmana plujosos, posem en marxa el ‘Canal Sortim !‘, una mena d’agenda cultural on anirem recomanant algunes activitats culturals on moltes vegades per no assabentar-nos ens passen desapercebudes.

La idea és que ens feu els vostres comentaris, si ja hi heu assistit, i ens recomaneu anar-hi o no o simplement compartiu les vostres impressions.

Comencem amb…

Exposició ‘Assassinat al Museu’

Museu de Ciències Naturals
Del 13 de Març de 2008 al 7 de Gener de 2009

Sin%20t%C3%ADtuloExposició on el misteri es barreja amb el rigor científic per mostrar al llarg de tot el discurs expositiu com treballen els professionals de la criminologia en la resolució dels casos.

Cada nou avenç en la investigació permet interioritzar els nous conceptes a través dels quals el visitant esdevé una peça clau per a la resolució del cas. La interacció i l’aprenentatge hi estan assegurats.

La mostra fa un repàs a l’ampli espectre de matèries que, com la química, la física, la biologia, l’anatomia o la balística, són utilitzades actualment per la policia científica.

On és?

Més informació.

No dubteu en escriure’ns a info(arroba)toies.com per fer-nos arribar recomanacions d’activitats culturals que anirem publicant cada setmana.

Bona setmana !