Disc de la Setmana – Jaume Sisa “Nit de Sant Joan”

Nit de revetlla, pot ser és la Festa Major del nostre país?. Nit de disbauxa, cada vegada menys amb el pas dels anys, nit de fogueres on cremar bruixes i mal presagis, nit ja d’estiu on les vacances son a tocar de la ma, nit de focs d’artifici , tots mirant al cel ben embadalits, nit de petards, sorolls i pólvora que tant m’atreien de jove i que encara m’inciten a llençar alguna que un altre “piula” o “tro”, nit de coca i cava, nit de música i ball… nit de records de molts bons records, sobretot d’una adolescència i joventut on la amistat i els primers amors, et feien sentir-te bé, important, amb una gran dosi de inconsciència que feia creure que et menjaries el mon.

Artista

Jaume Sisa

Àlbum Nit de Sant Joan
Cançó que escoltes Nit de Sant Joan

Han anat passant el anys i les revetlles, encara gaudim de la coca i potser dels petards, de la música i la amistat, però ja em deixat moltes il·lusions pel camí, unes complertes d’altres esvaïdes, hem caminat força i potser una mica cansats ja estem. S’acosta un altre Sant Joan, un altre nit màgica, pot ser un bon moment per renovar il·lusions, tant malmeses per la vida que portem, cremen al foc de les fogueres totes la angoixa i pors que patim, y tornem a gaudir, encara que solament sigui, d’aquelles petites coses que ens fan ser feliços.

Bona revetlla.

El disc recomanat d’avui Nit de Sant Joan, no cal parlar gaire de Jaume Sisa, ja el coneixem tothom, cantautor galàctic i excèntric, amb èpoques millor que d’altres, un parell de bons discs L’Home Dibuixat,

Qualsevol Nit Pot Sortir El Sol i aquest curiós Nit de Sant Joan, que en Sisa va escriure les cançons per la obra de teatre de Dagoll-Dagom. Un disc acceptable que no tindria més importància si no fos per les dates que estem, però no vindrà malament recordar-ho.