Canal Sortim “Vijazz Penedès”

Aquest any si ¡¡, i no em refereixo que el Barça guanyi la lliga, això és un miracle que deixo al nostre benvolgut Conseller perquè li pregui a la Moreneta, aquest any si ¡¡.

Em refereixo a la segona mostra que prepara l’Acadèmia Tastavins del Penedès “VIJAZZ Penedès”, el primer cap de setmana de Juliol, mostres i degustacions de vi i caves de la terra i concerts de jazz. L’any passat vaig plorar no poder escoltar a Benny Golson, per estar fora, però aquest ja ho tinc marcat en l’agenda (i en vermell). Maridatge entre vi i jazz, i una bona aposta, tastos de vins per a iniciats o principiants, visites guiades a caves, degustacions… i quan el paladar, després d’assaborir els diferents vins i caves, ho tinguem ple de contrastos, aromes i gustos, serà el moment de donar gust a un altre sentit, arriba l’hora de la música i això si que és un plaer.

Jazz en viu i amb quins concerts, per treure-us el barret amb els Srs de l’acadèmia, Kenny Garrett, The Yellow Jackets & Mike Stern, bé no?, i si afegim Perico Sambeat o Arturo Sandoval, esplèndid i per a acabar posem en el cartell a Roy Hargrove, això és la glòria.

Concerts a l’aire lliure en la plaça Jaume I, gratuïts, si si gratuïts (solament demanen un tiquet de degustació de la mostra de vins, per a accedir a la zona de cadires). Crec que seria un bon moment per a treure a passejar el autobús de Toies, i muntar una excursió a Vilafranca.

Roy Hargrove
Kenny Garrett
Arturo Sandoval
Perico Sambeat