Taller de vacances (2)

Com passa el temps, ja estem a la segona setmana d’agost i no veig que heu fet moltes fotos… Què et penses què ens passem el dia treballant per tu?

Avui us convido a que us poseu a ‘favoritos’ el web de National Geographic. Aquest és un lloc tan al·lucinant que m’hi passaria hores veient la magnífica col·lecció de fotografies de natura salvatge, animals, paisatges, ….

Al final del taller d’avui també us convido a veure vídeos de National Geographic… Així tot plegat serà més amè que de costum…

Taller de vacances (2): La fotografia de la natura

La colecció del National Geographic és un referent en fotografia. Tant hi podem trobar fotografies insòlites d’animals en el seu hàbitat, algunes d’elles tan elaborades que molt probablement han costat dies en poder-les aconseguir, com paisatges increïbles amb una lluminositat i color que per molt que estudiem com han estat fetes arribem a la conclusió de què difícilment en podrem aconseguir de semblants.

De l’observació de les seves col·leccions en podem treure bones conclusions, des d’idees de motius passant per angles de visió i lluminositats tan precisament escollides que ben bé son fruit de veritables safaris fotogràfics. La nostra fotografia, més aviat catalogada com ‘ocasional’, està encara lluny d’aquestes peces d’art.

Navegant pel seu lloc web podem arribar a les seves col·leccions, ací en podeu saltar directament:

La majoria d’aquestes fotografies comporten un procés de revelat digital acurat, amb mètodes precisos de tractament del color i lluminositat i normalment amb rangs dinàmics tan amples que difícilment podem, amb una simple fotografia, reproduir aquestes situacions. Si entreu a la secció de ‘Photo Galleries‘ podeu escollir la temàtica i navegar per les col·leccions:

Clicant a la foto de dalt i després a ‘Photo Galleries’ podreu escollir:

Si us agrada més l’acció i preferiu, ja que hi sou, passar una bona estona veient vídeos podeu clicar directament a:

I finalment, per aquells que hagueu descobert el que dona de sí els ‘Podcasts de iTunes‘, podeu subscriure-vos als canals de National Geographic : (cliqueu a la fotografia de baix)

o al ‘National Geographic Channel UK ‘: cliqueu ací

Bé, ja en hi ha prou de NG per avui ! Us deixo amb aquesta meravellosa fotografia:

Ha estat extreta de

http://www.binscorner.com/pages/n/nationalgeographicchannelstrikesagainmin.html,

un web que recull algunes de les millors fotografies dels fotògrafs de National Geographic.

N’estic convençut que amb unes altres 35 setmanes de taller nosaltres també en farem de semblants…

Bona setmana!

flickr

 

<<< Veure tots els articles de ‘Taller de Fotografia’

Anuncis