Bloc recomanat: DeVinis

blocsrecomanats1Feia ja algun temps que no recomanàvem blocs. Entre Maçons, músiques i fotografies pràcticament no hem tingut temps per més.

Si bé és cert que costa trobar un bloc que t’arribi a interessar, la blogosfera cada cop està més poblada de gent que comparteix el que sap, de forma desinteressada, deixant a la xarxa els seus coneixements per qui els vulgui agafar, lluny de les corrents gairebé sectàries o de culte que pretenen adoctrinar a un col·lectiu per provocar-li la necessitat, la dependència, d’haver d’entrar cada dia per veure que es diu al bloc.

Aquest no és el cas del bloc d’avui: DeVinis. Un excel·lent espai realitzat per Joan Gómez Pallarés.

Bloc: http://www.devinis.org

En Joan Gómez Pallarés ens regala un acurat espai on ens parla de vins i menjar, excel·lentment editat, on descobreixes una petita història darrera de cada article.

Començant per la seva presentació, que teniu a sota, ja la trobo genial…. ‘Visc i descric. Menjo i bec. Compro i cuino. Viatjo i veig ‘…. Caram, quant m’agradaria poder fer el mateix, bé potser canviaria alguna  de les parelles…

de-vinis-de-joan-gomez-pallares-1

A més, en aquest espai hi podem trobar recomanacions de restaurants a Barcelona i arreu, tapes, menjars i vins de mig món. A la seva secció de ‘Blogs de cabecera en España‘ podeu passejar-vos per un bon grapat de blocs i pàgines web que parlen gastronomia en general i vins en particular. El bloc li ha permès obtenir el I Premi al millor bloc vitivinícola català concedit per la DO Catalunya.

M’ha agradat especialment un dels seus articles que curiosament no parla de vins sinó de l’èxit dels blocs. Molt bona reflexió Joan !

No cal que us parli molt més d’aquest lloc, cal que entreu i el descobriu per vosaltres mateixos.

Espero que el gaudiu com ho estic fent jo.

.

.

do-catalunya-concurs-de-blogs-guanyadors-1

 

<<< Veure altres articles de ‘gastronomia’