Spamalot – o que grandes son Monty Python

spamalot11El resum és fàcil:  Jo vaig riure molt, vaig anar amb la dona i els nens (des de 21 fins a 13 anys), tots ens ho varem passar molt bé,  i la gent al voltant també van sortir tots amb un somriure. D’això es tractava.  rememorar les pel·licules de Monty Python, aquells Cavallers de la taula quadrada, l’humor esbojarrat de principi a fi.

En Jordi Bosch és una garantia, els demés actors, cantants, músics i ballarins no els coneixia però la veritat és que tots posen moltes ganes i el resultat és molt bo.  Els meus fills no coneixien Monty Python, sí les obres per separat dels seus components, però ara ja són fans. A més, pels que gaudim dels musicals, la visió ‘Monty‘ fent conya dels estereotips dels musicals de Andrew Lloyd Webber i companyia és fantàstica.

spamalot22

Per completar la cosa,  algun petit detall ‘Tricicle‘ i la cançó Always Look on the bright side of life’ de la Vida de Bryan completen l’espectacle.

Podria criticar que algunes parts del segon acte baixen de nivell, però el conjunt mereix anar al teatre, i sortir xiulant: ‘mira siempre el lado bueno de vivir, xixu, xixu, xixu, xixu…


 

campanyanadal

Anuncis