Taller de fotografia (68) / especial

tallerfotografiaespecialSi en un dia normal ja ens llegeix relativa poca gent, avui que és festa penso que la cosa encara serà pitjor…

Però pels qui estem a casa preparant el dinar i la ‘mona de Pasqua’ potser encara tindrem uns minuts pel taller d’avui i encara tindrem temps de fer alguna sortideta i anar a experimentar noves situacions..

Com han anat o estan anat les vacances? Això tu que te’n has anat fora.. jo m’he hagut de  quedar a casa.. I no has practicat? Doncs no gaire.. Bé, avui no us faré treballar gaire..

Taller de fotografia (especial): Les fotos de ‘Life’

Avui pels qui he tornat ja de vacances és un dia dels que se’n diu ‘programació de continuïtat’, estareu segur enfeinats passant les fotografies a l’ordinador, retocant-les, imprimint-ne algunes o fent àlbums per pujar-les a flickr o picassa. Més val que avui no us emprenyi molt i potser és el dia perfecte per veure fotografies d’una de les millors fototeques que existeixen, la revista ‘Life‘. Llegia no fa massa que finalment aquesta revista ha publicat a internet les seves millors portades i arxiu de fotografies i he pensat que podríem donar-hi un volt per veure com s’ho feien els fotògrafs famosos per captar aquelles meravelloses portades.

El web està encara en fase ‘beta’ però ve ben carregat de portades i bones fotografies: http://www.life.com/

life-your-world-in-pictures

L’organització del lloc és senzill i intuïtiu. A la part superior podeu veure les fotografies del dia agrupades en ‘Noticies’, ‘Famosos’, ‘Viatges’, ‘Animals’ i ‘Esports’:

news-life

Però sens dubte la part més interessant d’aquest arxiu és la col·lecció històrica de portades i el propi arxiu de fotografies històriques:

lifecovers

Algunes de les nostres seguidores trobaran interessant la portada de la revista el 20 d’Abril de 1953.. Doncs aquí la teniu.

Com ho fem per buscar?

Us he gravat un vídeo on podeu veure el mètode de cerca, és fàcil si seguiu el procés que us mostro. En aquest cas he volgut buscar fotos de la guerra civil espanyola a Barcelona:

.

mona

Si busqueu posant-hi la paraula ‘cover’ (portada) podeu obtenir portades de la revista. Remeneu vosaltres mateixos, jo hi he estat una bona estona i he obtingut fotografies i portades molt interessants.

Bé amics, bona ‘mona’ i ens veiem el proper dilluns. Bona setmana !

.

flickr

<<< Veure tots els articles de ‘Taller de Fotografia’

Totes les fotografies publicades en aquest taller estan fetes i son propietat de l’autor, excepte en aquells casos que se’n especifica el contrari. Si les utilitzeu citeu la font.
Todas las fotografías que aparecen en este taller están hechas y son propiedad del autor. Si las utilizáis citad la fuente.

Anuncis