Supernanas “Un altra proposta solidaria”

supernanasVeient  la repercussió que va tindre la meva primera proposta solidaria “Playing for chance”, avui, també abans d’anar-me de vacances, os vull deixar un altre.

Impulsada per TheLoveComes Foundation, neix la iniciativa benèfica SuperNanas. Amb la intenció de obtenir fons per col.laborar amb Aldeas Infantiles SOS.

Per donar cos a aquesta idea se han ofert diversos artistes espanyols procedents de l’escena independent què aporten el seu punt de vista a una cançó de bressol.

En una època on cada vegada és menor el nombre de mares y pares que canten cançons de bressol als seus fill perquè es dormin; o, en tot cas, las més tradicionals ja no formen part del bagatge musical de la nova generació de pares entre els 25 i els 40 anys, per a dormir als seus infants.

La filosofa de TheLoveComes Foundation, no sòls vol una plataforma innovadora de recaptació per a donatius, si no que també aportarà un valor afegit a la societat. En aquest cas, un nou repertori, de cançons de bressols amb estils més propers a la cultura musical de tota una nova generació de pares.

Així, SuperNanas se ha configurat com un variat repertori de alguns dels artistes més significatius del país: artistes pop com Miqui Puig i Amaral, nous codis musicals, els de Delafé i les Flores Azules o Giulia y los Tellarini, abanderats del rock,  Sidonie i Love Of Lesbian, una nova veu de la cançó melòdica com la que representa María Villalón, trobades màgiques com Vinodelfin + Mai Meneses o Zahara + Ricky Falkner i el millor indie rock de Vetusta Morla i Standstill.


Jo no vaig tindre aquesta sort, oh vaig intentar, amb el Hawaii Bombay de Mecano, i una de Loquillo, què ja no me’n recordo del títol, per això, pares, mares, tiets i tietes, avis i avies, cangurs…  teniu un bon repertori per fer dormir els nadons, no més per un euro os podeu descarregar les cançons en www.supernanas.org, diners què van destinat a Aldeas Infantiles SOS.

amicsSi teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar entrant al nostre ‘grup d’amics del bloc’ a facebook i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’


premisbloc
període de votació obert fins el 10 de setembre de 2009

toiesmesarticles

peu2

Anuncis