Disc de la setmana: Loggins & Messina “On stage”


No hi ha descans, segueixo amb les meves recomanacions,. Però aquest mes d’agost seran més irreverents, menys pretensioses, més fresques i agradables d’escoltar. Per damunt de tot ens ajudaran a agafar el ritme per a passar un estiu amb molta vitalitat.

Rock-Roll-056-Loggins-And-Messina

Son quatre setmanes i en aquestes quatre setmanes quatre discs en directe. Una transfusió d’energia feta música, poques paraules i molt ritme que és el que ens fa mancada. Anem a començar amb Loggins & Messina i el seu disc en directe “On Stage” (1974).

Un disc que recull els seus tres primers àlbums d’estudi. Fruit de una relació molt estreta de sinergies positives, amb el public, fa que tingui una força poc habitual en el grup. Una excel·lent conjunció de les veus acústiques, al més pur estil folk-rock, tan de moda aquells anys als Estats Units.

Música sense massa ambicions, ben executada i amb un ventall molt variat estilisticament. Ens ofereixen emocionants versions del seus èxits més coneguts “Your mama don’t dance”, “Angry elles” , “Dannys song”, “House at Pooh Corner”,…

album-on-stage

Artista

Loggins and Messina

Àlbum On Stage
Cançó que escoltes Your mama don’t dance

Aquest disc és, sense massa pretensions, un bon exemple dels sons que es feien a principi dels 70 a Califòrnia, (Soft Rock). Dos músics força joves però amb una gran experiència en grups pioners del country rock com la Nitty Gritty Dirt Band (Loggins) i Buffalo Springfield, Poco (Mesina).

No cal posar-se els texans i les botes, però de ben segur que els peus es bellugaran en les cançons més ràpides, els ànims pujaran, i  les seves veus ens xiuxiuejaran en les baladas.

amicsSi teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar entrant al nostre ‘grup d’amics del bloc’ a facebook i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

premisbloc
període de votació obert fins el 10 de setembre de 2009

toiesmesarticles

peu2

Anuncis