Disc de la setmana: Pure Prairie League – Live!! Takin’ the stage

En aquest tercer lliurament anem a escoltar la música de Pure Prairie League, banda de country/rock, creada en 1969 per l’excel·lent, guitarrista, compositor i cantant Craig Fuller, molt arrelada a la música de la seva Ohio natal.

El nom prové de la pel·lícula Dodge City de Michael Curtiz 1939, (ho nomenen parlant d’un sindicat).

Pure+Prairie+League+pureprarieleague444

Els seus inicis com grup de “High school”, no els va privar de obtenir el reconeixement especialment en el seu país. La banda té una llarga activitat de principis dels setanta fins a principis dels vuitanta i reneix a mitjan la decada del 2000 .

La seva força i qualitat es basa especialment en la importància que li donen al so de “steel guitart”, així com als duels de guitarres i instruments típicament americans (banjo, mandolina, fiddel..) i una molt bona secció rítmica encapçalada pel bateria Tom Mcgrail, van contribuir en gran mesura a la consolidació d’aquest so tan característic d’una banda de country rock.

pureprairie424407

Artista

Pure Prairie League

Àlbum Live!! Takin’ the stage
Cançó que escoltes
Amie

El disc d’avui “Live!! Takin’ the stage” (1977), és un directe en el què interpreten les seves millors cançons dels seus primers discos, estival de  melodies senzilles molt agradables a la oïda, amb aquest toc tan característic que té la musica country/rock, que ens assegura que no va a faltar molt i molt ritme.

amicsSi teniu interès en escoltar aquest disc només me
l’heu de demanar entrant al nostre ‘grup d’amics del bloc’ a facebook
i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha
semblat.

<<< Veure
tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

premisbloc
període de votació obert fins el 10 de setembre
de 2009

toiesmesarticles

peu2

Anuncis