Disc de la setmana: New Riders of the Purple Sage “NRPS”

nrotpsArriben al final del agost i també arriba al final aquesta mini serie dedicada al country/rock. Sense pretensions, la meva idea era ajudar-vos a passar aquest dies horrorosos de calor que hem tingut, amb música lleugera i refrescant.

La idea era quatre discos en directe dels més important grups del 70, pioners d’aquest tipus de só. He de fer un excepció amb aquesta ultima entrega, tenia el disc en directe preparat, però era una llàstima presentar als New Riders of the Purple Sage, en un disc en viu mediocre,per una vegada que he de parlar d’ells no em puc estar de presentar-vos el seu primer treball anomenat com la banda gravat 1971.

Photo-of-New-Riders-of-th-001

Els NRPD és una curiosa banda de contry rock, da la costa oest, sorprenent al mon amb aquest primer Lp, ple de qualitat. En realitat és una reunió de molt bons folkloristes amants del country, veus ben aplicades, instruments senzills, de bon gust i millor ritme.

cov_nrps_lg

Artista

New Riders of the Purple Sage

Àlbum New Riders of the Purple Sage
Cançó que escoltes I don’t know you

La banda està formada principalment per John Dawson guitarres, David Nelson guitarra i el baix de Dave Torbert, intercanviant les veus solistes en cadascú del temes, a més amb aquest àlbum tenen la col·laboració inestimable de Jerry Garcia (Greateful Dead) i Nicky Hopkins, pianista acompanyant dels Rollings Stones.

En general és un disc força rodó (per la època i l’estil), tres cançons m’interessen especialment “Lousiana Lady”, “Porlant Woman” i “Watcha gona do?, tot el regust a bona música camperola americana.

Crec que és una bona forma de tornar a la rutina, la setmana pròxima tornaré a l’habitual jazz, música americana….

amicsSi teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar entrant al nostre ‘grup d’amics del bloc’ a facebook i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

premisbloc
període de votació obert fins el 10 de setembre de 2009

toiesmesarticles

peu2

Anuncis