Disc de la setmana: Carmela Rappazzo “Regarding Frank”

CDrfLa veu que escoltarem avui és d’una dona poc, molt poc coneguda, poca informació tinc d’ella. Carmela Rappazzo, de família siciliana, criada a New York, pares músics que molt aviat la van introduir en el Great American Songbook, i des de jove una gran enamorada del jazz.

S’ha bellugat per gran part de les arts escèniques, teatre, cinema independent, fins que va anar a viure a Los Ángeles (1992), on va fer cinema amb directors con Rob Reiner, Jonathan Lynn…, però mai va deixar la seva formació vocal.

.

Diverses formacions la porten a actuar en diferents clubs de LA, i cada vegada trobar-se més bé en el mon de la música.

Així l’any 2005 grava un disc en homenatge als 50 anys de Frank Sinatra en el segell Capítol. “Regarding Frank” (2005), és un disc força interessant. La veu de la Rappazzo, sense ser res de l’altre mon, es clara amb molt bona modulació , i molt interessant la formar de fer-se seves les cançons.

Carmela Rappazzo - Regarding Frank - F

Artista

Carmela Rappazzo

Àlbum Regarding Frank
Cançó que escoltes What is this thing called love

Trobarem cançons molt conegudes, totes elles de Cole Porter “The lady is a tramp”, “I love Paris”…, amb uns arrengaments on la seva veu és troba molt còmoda, es mou amb una gran facilitat tant en el swing com a la cançons més suaus, sense perdre’s en ornament ficticis i artificials.

El conjunt que l’acompanya està format per un grapat de músics consagrat com; Paul Smith, Jim Dejulio, Joe Labarbera, Carls Saunders i David Jackson, que estan molt mes que correctes, tant a l’acompanyament com en els pocs moments que tenen per esplaiar-se al seu gust.

En conjunt fan una música que envolta, recobreix i realça cada un dels temes, donant suport a la càlida veu de la Carmela. El perfecte acoblament de  veu i música ens deixen un disc de gran qualitat.

amicsSi teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar entrant al nostre ‘grup d’amics del bloc’ a facebook i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

toiesmesarticles peu2
Anuncis