Disc de la setmana: Nadal…Bon Nadal II

Com passa el temps!! fa un any que os felicitava les festes i sense donar-me ja han caigut més de cinquanta recomanacions, he intentat fer-vos arribar la música que m’agrada, un passeig per el jazz clàssic dels grans mestres, fins els nous talents del jazz contemporani, fent un especial menció al jazz vocal que tant em sedueix, passant per aquest músics especialment desconeguts al nostre país i què reuneixo sota la etiqueta de música Americana.

És un gran plaer poder estar setmanalment compartint aquest sentiments que ens dona la música. Estic ben segur que no tots os hauran agradat, hi han de millor i de mes feixucs a l’hora d’escoltar, com sempre he dit “una petita mostra del que m’agrada i amb el que gaudeixo”. Em podeu permetre un petit retret, deixeu el vostres comentaris!!, vull saber el vostre parer, vull que em recomaneu discs que os semblin interessant, vull que siguem participatius.

Res més que felicitar-vos les festes amb música recomanar-vos tres discs de nadales poc convencionals,   interpretats per tres dels grans mites de la música de tots el temps, Bon Nadal, Zorionak, Bo Nadal, Felices Fiestas.

Bob Dylan ens sorprèn amb aquest disc amb finalitat benefica de recent publicació, cantant clàssic del Nadal, interessant  escoltar la veu aspre de’n Dylan cantant tendres cançons de Nadal.

Artista

Bob Dylan

Àlbum Christmas in the heart
Cançó que escoltes Little drummer boy

Un disc que aprofitant les gravacions original que va fer l’Elvis, afegeixen amb les noves tecnologies les veus de les millors cantants femenines del country actual, un disc interessant per les dates Nadalenques. el Rei sempre serà el Rei.

Artista

Elvys Presley & Carrie Underwood

Àlbum Christmas duets
Cançó que escoltes I’ll be home for Christmas

I per ultimi els Jethro, una recopilació de temes nadalencs  poc tradicionals feta per Ian Anderson , el més “folkie” que hem escoltat mai del grup.

Artista

Jethro Tull

Àlbum Christmas Album
Cançó que escoltes A Christmas song

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

toiesmesarticles peu2
Anuncis