Blue Sounds: Una nova botiga de Jazz a Barcelona

Estimats amics amants de la música i en particular del jazz, ens podem congratular de l’apertura de una botiga dedicada exclusivament a la venda de música de jazz.

Així Barcelona torna a ser protagonista amb l’apertura de Blue Sounds (Carrer Benet i Mateu, 26), es converteix en la primera ciutat espanyola amb dues botigues especialitzades en Jazz, fet que diu molt del renascut interes pel món del jazz que tenim, nous i bons musics, una més que acceptable programació, i ara aquesta nova botiga .

Aquesta apertura en uns moments on la conjuntura possiblement no és la més idonea per la crisis i  les descarregues virtuals , tots els experts coincideixen en que aquesta decisió empresarial com a minin és molt arriscada, ens diu molt de la passió del seu factòtum en Jordi Pujol Baulenas, gran afeccionat, autor de llibres de temàtica jazzistica i responsable del potent segell Fresh Sound, marca Barcelonina de prestigi mundial.

Ens ofereixen un producte d’una qualitat tècnica excepcional, Cds, Dvds, vinils, llibres, reedicions amb plena garantia de qualitat, novetats, productes que no és troben amb facilitat en els establiments habituals de música i fins i tot curiositats que ell mateix ens porta dels seus viatges als Estats Units. El seu desafiament és convertir-se en un punt de trobada de tots els afeccionats, fer la tasca que feia el ja històric Jazz Collector d’en Jordi i Pere Soley, aquella tasca de la què ens trobàvem una mica orfes els amants del jazz.

Estem d’enhorabona tots aquells que gaudim amb el plaer de remenar, buscar i trobar aquell disc que fa tant temps que buscàvem, o la novetat calenta. Deixar-te aconsellar per algú que ben segur s’estima el jazz i en sap, petar la xarrada amb qualsevol que com tu esta perdut en mig de mil meravelles fetes música, per acabar sempre sota el braç amb un munt de Cds més dels que volies comprar.

No voldria fer un lleig als amics de Jazz Messengers (Rambla Catalunya, 99), que porten més de set anys com l’únic establiment de referència de aquest gènere fins ara.

toiesmesarticles

peu2

Anuncis