Disc de la setmana: Tony O’Malley “The Mansarde Sessions”

No fan falta moltes paraules per presentar el disc d’avui. És un disc d’aquells què quan cauen a les teves mans i el nom del music no et diu res, vas ràpidament a revisar els crèdits,…veu amb acompanyament de piano, el pianista desconegut totalment i el repertori basat en clàssics de Porter, Berlin, Young. Li donarem una oportunitat.

M’ho porto per escoltar en el cotxe, no més posar-ho capta tota la meva atenció, el to de la veu la forma de acompanyar del piano, no ho sé però em captiva.

Tony O’Malley (1948), cantant, teclista, compositor està en el mon de la música des de els anys 70, el seu pas per “10cc” l’any 1976 possiblement és el grup més conegut. Posteriorment participa en diferents projectes sempre alternatius fins que acaba visquen a Tbilisi, Geòrgia.

The Mansarde Sessions (2008) és la culminació de un treballar de molts anys de actuar en clubs de la ex republica Soviètica i col·laborar amb nombrosos músics locals. Li va impactar la manera plena de bellesa de tocar el piano i la inventiva melòdica d’un d’aquest músics, Paata Andriadze, la veritat és que treu un so que sembla assolit sense gens d’esforç que m’ha fascinat.

Artista

Tony O’Malley featuring Paata Andriadze

Àlbum The Mansarde Sessions
Cançó que escoltes When i fall in love

O’Malley amb una veu rovellosa, que ja hem escoltat en molts altres cantants, però no per això em deixa igual, al contrari, és suau m’envolta i sedueix.

D’aquest treball conjunt amb Paata neix un disc que revisa d’una forma molt particular clàssics del cançoner Amèrica, Over the Rainbow, Cheek to Cheek o Fly me to the moon. Una més que agradable sorpresa.

Potser també us interessi recordar :


…………….Clikar…………………………………………………………………………..Clikar………………….

amicsSi teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar entrant al nostre ‘grup d’amics del bloc’ a facebook i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

toiesmesarticles peu2
Anuncis