Disc de la setmana: Nadal Bon Nadal

Com passa el temps!!, ja tornem a tenir els Nadals aquí. Per no faltar a la meva cita setmanal, i com ja va sent costum els últims tres anys, os recomanaré uns discs de nadales a mena de felicitació.

Hem passat un any complicat, el que més o el que menys hem patit la crisis. Possiblement de molt diverses maneres, pressió a la feina, mal de cap per arribar a final de mes i fins i tot por a quedar-se’n a la atur, i el pitjor de tot és que encara no es veu la sortida. Estem lligat de mans i peus per quatre especulador que no més pense en fer més gran el seu compte corrent.

Malgrat tanta penúria i neguits, el que no ens poden treure són les  il-lusions, i una de las meves és poder continuar recomanant setmana a setmana música que m’agrada. Una forma virtual d’estar en contacte i relacionar-me amb vosaltres, un any més mentre tingui temps i ganes aquí em trobareu…

Moltes felicitats per a tothom i en especial per les Toies que me acompanyeu setmanalment , felicidades, zorionak…..

El primer és d’una de les orquestres més conegudes, la de Ray Conniff, especialment característic pel  arrengaments vocals pels seus cors.

Artista

Ray Conniff

Àlbum Christmas with Conniff
Cançó que escoltes Frosty the snowman

D’aquest segon discs, poca cosa cal dir. Possiblement és un dels millor disc de nadales de la historia. La veu del gran crooner, Bing Crosby…inconfundible.

Artista

Bing Crosby

Àlbum Christmas Classics
Cançó que escoltes Winter wonderland

 

I per últim Leon Redbone, és un d’aquells cantants intemporals de veu de baríton, omnipresent barret, ulleres fosques. que també ens ha deixat un excel.lent disc pel Nadals.

Artista

Leon Redbone

Àlbum Christmas Island
Cançó que escoltes White Christmas

.

Si teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1
Anuncis