Disc de la setmana: Denzal Sinclaire “Denzal Sinclaire”

La veu que os recomano aquesta setmana és una veu d’home, suau, molt personal, fins i tot té un toc de fer-nos tornar a temps més romàntics, i ell ho sap i s’en aprofita agafant un rol de Nat King Cole que li és molt proper i l’encanta.

Denzal Sinclaire (1969) té el que tot artista s’esforça per aconseguir, un estil molt particular, i després d’escoltar aquest disc, ens adonarem que no més fa falta que canti unes notes per saber que és ell. La seva veu està marcada per una alegria especial, per un saber empènyer o reprendre el ritme que cal en cada moment, pel seu fraseig, dicció i timbre de veu.

El disc és del 2005 i auto-titulat “Denzal Sinclaire”. 17 temes la majoria clàssics del jazz. S’envolta d’una exquisida sensibilitat per las melodies i una lírica força imaginativa, per ell cantar és tan natural com parlar.

El bell so de la seva veu acuradament modulada i l’elasticitat discreta, ajustada, així com la seva perfecta execució són el seu principal do. Con deia abans, la semblança d’aquest vocalista amb l’estil de Nat King Cole és evident tot i que Sinclaire desenvolupa una temàtica molt personal, aquesta influència possiblement desmesurada no m’arriba a molestar.
Té la rara habilitat de aconseguir, des del primer moment que escoltes el disc, una profunda interacció emocional, et pot fondre el cor amb un canvi de modulació o entonació.

Artista

Denzal Sinclaire

Àlbum Denzal Sinclaire
Cançó que escoltes Exactly like you

 

Sens dubte no es tracta d’un àlbum innovador, però és un treball recolzat per complet en la qualitat del material i els intèrprets, pulcre però també inspirat. Un disc molt agradable d’escoltar.

.

Si teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1
Anuncis