Disc de la setmana: Paul Oscher “Bet on the blues”

Arrels profundes de la música americana, blues, jazz, gospel, és el que ens ofereix en aquest disc Paul Oscher (1950), un disc que ens mostra la seva qualitat  com interpret de blues tant en viu com al estudi.


“Bet on the blues” (2010) son quinze temes d’aquest ex membre de la banda de Muddy Waters, ell s’encarrega de la veu, guitarres, piano i harmònica, instrument del què és un virtuós, tant amb la diatònica com amb la cromàtica.
Les seves gravacions son poques i molt distant entre elles, així quan ens presenta una novetat no ens queda mes remei que escoltar-la. I amb aquest disc ens mostre un treball força consistent, hàbil amb els instruments, arriba,de vegades, a tocar combinacions dels tres d’ells al mateix temps, que li serveixen per acompanyar la seva veu tant característica de “white blues-man”.

Artista

Paul Oscher

Àlbum Bet on the blues
Cançó que escoltes Wee baby blues

Que escoltarem? en gran part blues tradicional, però amb incursions amb altres estils, així ens ofereix una brillant adaptació de clàssic de Thelonious Monk “Round Midnight” amb un to d’harmònica molt especial. Un repas per la música religiosa amb Jesus, Won’t You Come By Here”, “Liza Jane God’s Unchanging Hand”, però en general blues del bó.

A la fi el blues és la vida d’en Paul Oscher, on se troba millor i així queda pales amb aquest disc, què és una clara aposta pel so tradicional d’arrels, que té el blues de Chicago.

 

.

Si teniu interès en escoltar aquest disc només me l’heu de demanar i el podem compartir. Agrairia que escrivíssiu als comentaris el que us ha semblat.

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1