Disc de la setmana: Ryan Bingham “Junky Star”

El disc d’avui és un disc cru, sense cap arranjament innecessari, directe i amb un so molt característic. El culpable d’aquest bon treball és en Ryan Bingham (1981) i la seva banda de sempre els Dead Horses.

“Junky Star” (2010), 12 temes de composició pròpia creat amb un entorn de textures molt diferents i composició reflexiva sempre al servei de la veu greu d’en Ryan.

Escoltarem cançons que abasten un ampli espectre narratiu. Particularment m’agraden molt més els temes  introspectius, els més sensibles, com  “Hallelujah”, “The poet”, però també trobarem el seu costat més “blusy”, també  rock and roll, fins arribar a las balades folks que em deixen totalment penjant de la seva música. Tot plegat una fusió de ritmes, amb l’atractiu i incert lirisme que li dona Ryan.

Artista

Ryan Bingham

Àlbum Junky Star
Cançó que escoltes Lay my head on the rail

.

Com la majoria de songwriter de l’actualitat té un compromís social, canta als més desfavorits. No té res a veure amb addiccions i decadències, si no que busca trobar la bellesa en lo més habitual, al carrer.

És tot un trobador Texà, no cal defensar la seva autenticitat. Quan escolto aquest treball m’envolta una energia crua, una tempesta que em sacseja, tant musical com socialment.

.

‘Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:’

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1
Anuncis