Disc de la setmana: Grayson Capps “Songbones”

El d’avui és un àlbum que en el seu moment va ser de edició limitada va sortir a la llum al 2007 sota el títol de “Songbones”. Una raresa ja que d’ aquest disc es parlava des de el 2002 tres anys abans del àlbum de debut de Grayson Capps (1967).

És un disc acústic, veu, guitarra, harmònica i el violi d’en Tom Marron. Escoltarem versions originals de temes que posteriorment van ser inclosos en els seus dos primers discos acompanyat d’una banda complerta així com rareses que mai s’han publicat.

Veu i guitarra sense cap guarniment, per endinsar-nos en una música intimista, honesta. Una barreja de blues i country, amb las tonalitats típiques del sud.

Artista

Grayson Capps

Àlbum Songbones
Cançó que escoltes Washboard Lisa

Una més que notable guitarra amb una molt característica percussió, al temps que pitja ràpidament cada corda per puntejar o marcar l’acord fins aconseguir aquest so planyívol sempre al servei de una veu més que interessant, de veu trencada on accentuant i baixant síl·labes fins allargar els versos, i tot això animat pel so de l’harmònica i el violi. És una veritable música d’arrels

Una copa de “Bourbon”, el plaer d’escoltar aquesta veu diferent…i deixar passar el temps…

.
‘Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:’

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1
Anuncis