Disc de la setmana: Chip Taylor & Carrie Rodriguez “The New Bye & Bye”

En aquest passeig setmanal per la música que m’agrada us presentaré un disc d’arrels country, rock, folk, el que últimament s’ha donat per anomenar música Americana.

En Chip Taylor és un guitarrista i cantautor, tota una llegenda dintre de la música del seu país i Carrie Rodriguez és una jove violinista, cantant i compositora.

De la seva trobada l’any 2002 van sortir tres àlbums força aclamats i amb aquest “The new Bye & Bye” (2010), el disc d’aquesta setmana, és un recull dels millor enregistrament dels treballs anteriors i quatre cançons noves. Dels quals dos son en directe amb la col·laboració de Robert Plant(Led Zeppelin), Alison Krauss i Joni Mitchell, entre d’altres.

Artista

Chip Taylor & Carrie Rodriguez

Àlbum The New Bye & Bye
Cançó que escoltes Your Name Is On My Lips

.

No és pas un àlbum per analitzar, senzillament escoltar les histories que ens expliquen, gaudir dels moments que creen, ple d’atmosferes denses produïdes per instruments acústics, uns curosos arranjaments, i la interrelació de les dues veus ben contraposades.

Escoltarem cançons de dolor on plora el violi de la Carrie, d’altres que ens faran ballar, temes purament country, ballades que ens faran treure tots els sentiments i cançons amb durs missatges. Chip Taylor i Carrie Rodriguez son capaços de fer màgia, ajunten els seus talents per fer una combinació força interessant d’escoltar. Més que un una gravació sembla un grup de amics que es troben en un pati del darrera en una nit de estiu a Texas, que juguen amb els seus instruments i veus per cantar les seves cançons amb tota naturalitat i frescor.

.
‘Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:’

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1
Anuncis