Disc de la setmana: David Serby “Poor Man’s Poem”

El disc d’avui es belluga a la fina línia que hi ha entre el folk i el country més tradicional. És un disc carregat de profunds pensaments polítics, pur reflex de la problemàtica dels dies que ens toca viure.

David Serby amb una veu queixosa ens omple, amb aquest disc, d’imatges de temps passats que fa servir per punxar en la consciencia dels que li escoltem.

L’Àlbum “Poor man’s poem” (2011) el descriuria com country tradicional o folk de protesta social. Disc acústic de so nostàlgic, va teixint un teranyina que ens fa connectar amb les seves lletres i no ens deixa insensibles a la preocupacions econòmiques, socials i polítics d’avui en dia.

Al més pur estil de la música que feien Woody Guthrie, Bob Dylan, Merle Haggard, la Família Carter, o qualsevol dels artistes ara sense nom del temps ingrats on la música hillbilly va establir les bases de la música country moderna.

Artista

David Serby

Àlbum Poor Man’s Poem
Cançó que escoltes Lay down my colt

.

10 temes molt ben produïts amb arranjaments molt subtils a l’ona de les pretensions de en David Serby per aquest treball , lletres a temporals i fins i tot poètiques a pesar de la cruesa dels temes.

Crec que és un treball honest, amb suficient qualitat i agradable d’escoltar. Malgrat tot no crec que el seu missatge sigui derrotista. Les desigualtats de la vida sempre han estat amb nosaltres, i probablement sempre hi seran, els temps difícils son difícils però sempre ha d’haveri una espurna d’esperança per continuar endavant i no deixar-nos caure dins del pou.

.
‘Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:’

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1