Disc de la Setmana: Meredith D’Ambrosio “Love Is Not a Game”

La recomanació d’avui és d’una dona multi-disciplinar pintora, terrissaire, professora del mil disciplines, compositora i a la vegada cantant de jazz. Què és la raó de tindre-la avui al meu espai.


Meredith D’Ambrosio
(1941) és una figura quasi anònima, allunyada dels circuits de jazz per elecció pròpia, viu d’esquenes a les grans companyies discogràfiques tancada en un petit poble de la costa de Florida.

El disc és de 1990 “Love is not a game” la majoria del temes son de composició pròpia especialment preparats per ser guarnits amb la seva veu, una veu profunda i càlida; la seva dicció i la seva entonació, perfectes, el seu fraseig, el seu swing i la seva expressivitat tenen per a mi un especial atractiu per la seva dolçor i elegància i per sobre de tot l’aparent senzillesa amb que canta.

Qui coneixem bé a Meredith D’Ambrosio, ens agrada gaudir-la privadament, com una joia tancada que només es treu per delit propi. No la veurem mai en cartells de concerts o festivals, no és un nom de qui es parli pels aficionats del jazz. Quasi és furtiu emocionar-se amb la seva música.

Artista

Meredith D’Ambrosio

Àlbum Love Is Noat a Game
Cançó que escoltes Young and foolish

.

Love is not a game és el seu àlbum més introspectiu i bell, gravat amb el seu marit l’excel·lent pianista ja mort Eddie Higgins amb el pseudònim de Samuel Marchbanks, amb una delicadesa molt especial tant quan l’acompanya com quan vola sol el seu piano.

La d’avui és música delicada, elegant i sofisticada, cantada amb veu càlida i summament agradable d’escoltar per una cantant difícil de trobar…em guardareu el secret!!!

.
‘Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:’

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1