Disc de la setmana: Willy Tea Taylor “4 Strings”

El músic d’avui és com una benedicció, quan del no res descobrim un artista que realment et diu alguna cosa diferent i obre una nova via en el món de la música… és una benedicció. Aquesta és l’experiència que vaig tindre quan vaig escoltar per primera vegada a Willy Tea Taylor.

El enfocament que li dóna en Willy és molt senzill. Em sembla que tot ell és senzill, las seves cançons, els seus arranjaments la seva guitarra de quatre cordes amb un forat de ressonància prou gran com perquè passi un tren.

Desprès de tant artifici, retocs, post producció m’encanta la música que fa en Willy, pot ser soc una mica exagerat però les seves cançons les divideixo en dos grups: Les bones i les grans, i no es tracta sols de la lletra, si no del gresol de lletra, acords i la seva veu suau.

Crec que el major actiu de la música d’en Willy és el mateix. Un home eminentment tranquil, amb una saviesa fresca, amb un toc càlid i relaxant.

Artista

Willy Tea Taylor

Àlbum 4 Strings
Cançó que escoltes Life is beautiful

.

La seva música rebaixa l’estres cura la pressió arterial alta o un estat d’ànim desesperat. Hi ha alguna cosa d’angelical, quasi caricaturesc amb la gran barba i el barret d’ala ampla que causa una inspecció reflexiva de les prioritats.
Bé, us deixo abans de vacances amb aquest grapat de cançons que se senten en els conductes lacrimals, en el fons de l’espina dorsal, en els cabells, en el més profund del cervell en el qual només els records més preciosos es mantenen.

BONES VACANCES!!!

‘Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:’

<<< Veure tota la sèrie ‘Disc de la setmana’

.

tf-1