Disc de la Setmana: Marlena Shaw “Live in Tokyo”

Marlena Shaw (1942) és una experimentada cantant que domina el material que escull per les seves gravacions o actuacions, fent que cada cançó soni com un pensament fresc o una conversa íntima.

Marlena Shaw, té tota l’experiència que li va donar els seus inicis amb la orquestra d’en Count Basie a més d’una presencia damunt l’escenari que la fa ser alhora entranyable o electritzant depenent del moment o el tema que interpreti.

Per això la recomanació d’avui és un disc en viu al “B Pis” de Tòquio “Live in Tokyo” (2002), aquest disc ens farà gaudir de la calidesa de la seva veu i una habilitat natural per connectar amb el públic i la seva resposta. Un concert on fa una nova demostració de la seva veu esplèndida i àmplia, i la seva relaxada interpretació, molt personal del material triat.

Artista

Marlena Shaw

Àlbum

Live in Tokyo

Cançó que escoltes

Dont ask to stay until tomorrow

Temes de l’orquestra de Basie, un “Round Midnight” molt calent i el conegut tema de Roberta Flak “Feel like makin love” son part del repertori triat per aquesta actuació. Ja sigui interpretant clàssics del jazz o melodies pop, la Shaw posa la seva signatura a cada tema, un enfocament directe i les seves improvisacions amb un toc líric realcen el significat de cada una de les cançons.

Un disc fort, crec que força honest, melodiós i molt recomanable.

.

Podeu escoltar un extracte de tots els temes del disc i si us agrada comparar-lo a:

tf-1